RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 31 let tradicije
KDO? (najdi pravno osebo)
išči po korenu
KAJ? (najdi izdelek, storitev)
 

NOVA KBM d.d.

Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor
 
Opis za NOVA KBM d.d.:

Nova KBM je univerzalna banka z najdaljšo, več kot 150-letno tradicijo bančništva v Sloveniji, s sedežem v Mariboru. Naša vizija je postati najboljša banka v 2020.

Osnovna dejavnost banke je zagotavljati kakovostne, sodobne, varne in donosne finančne rešitve za uresničevanje osebnih in poslovnih ciljev. Vendar naša odgovornost sega bistveno dlje – zavedamo se naše vloge in soodvisnosti v okoljih, kjer delujemo, zato dejavno sodelujemo pri razvoju gospodarskega in družbenega okolja.

Rast in razvoj banke je rezultat zavzetega in kakovostnega dela vseh zaposlenih ter zaupanja in zadovoljstva naših strank in poslovnih partnerjev. Zaupanje kot temeljno vrednoto in usmeritev ohranjamo na vseh področjih našega delovanja.
 
V banki nenehno spremljamo potrebe svojih strank in nadgrajujemo svoje storitve, pri čemer pa v ospredju ostajata stabilnost in varnost finančnih poslov, ki nam jih zaupate.

Posameznikom, samostojnim podjetnikom in pravnim osebam ter drugim organizacijam ponujamo klasične bančne storitve, storitve investicijskega bančništva, spletno bančništvo in druge sodobne bančne poti ter napredne finančne storitve in sisteme.
Izdelki in storitve / ključne besede:

Bančne storitve, banka, kredit, transakcijski račun, kartica, varčevanje, naložba, depozit, sklad, TRR, osebni račun, poslovni račun, osebno bančništvo, poslovno bančništvo, premium, premium račun, bankomat.